Monday, July 28, 2008

Hari Anugerah Bestari
Ruhana Abdul Rahman - Overall Best Student 2008


Wah, penat sungguh minggu lepas. Pada hari Sabtu, 26 Julai, Hari Anugerah dijalankan di Hotel Legend, Kuala Lumpur. Biasalah, wa akan bertugas sebagai jurufoto. Tapi kali ini wa bertuah lagi kerana ada 2 orang pro yang ambik gambar. Wa hanya selaraskan saya dan ambik gambar sikit-sikit. Mr Pang and Mr Koh, both were very reliable dan menyenangkan kerja wa.

Nigel Chew (presiden Kelab Fotografi sekolah wa) pun bukan main lagik dengan kamera barunya. Wahhhh... D80 lagik.... mengalahkan cikgu tu... tulah, derangni duit lagi banyak dari cikgu.
Zu, thanks for helping me.
Hari anugerah went on smoothly. Wa pun ada jumpa pelajar-pelajar lama. Konsert pun berjalan dengan lancar. Sedap juga suara Nicole bernyanyi dalam the Sound of Music. kalau semua nyanyi live kan bagus. Makanan pun sedap juga, apatah lagi perut lapar.

Wa stay 2 malam kat Legend. Ni semua gara-gara tersilap booked hotel. Melayanglah duit wa extra 200 setengah. Kalau guna duit tu beli henbeg kat bawah tu, lawa henbeg wa... huh... tapi itulah namanya rezeki Legend.

Pemandangan dari bilik hotel.

Overall, wa tak reti nak rate hari Anugerah kerana wa sebok belakang kamera. Tapi nampaknya semua berjalan dengan lancar. kata kawan-kawan wa, Hari Anugerah ini ialah antara yang terbaik pernah dijalankan. Hmmmmm baguslah. Tahniah kepada semua guru, staf, pelajar-pelajar dan ibu bapa yang memberikan sokongan.

No comments: