Saturday, August 22, 2009

Best Buddy Award

Terima kasih CS kerana memberikan kita award ini. Wa begitu terharu pada pagi 1 Ramadhan yang mulia ni. huhuhu



CS yang anggun ni memang terkenal dengan lawaknya yang sempoi. boleh gelak guling-guling kami dibuatnya. Beliau pernah mendapat award Ahli yang paling lawak. Hahahaha memang pelawaklah CS ni. Tapi bukanlah lawak macam Raja Lawak tu. Lawaknya ada kelas yang tersendiri.
CS ni pun memang pandai memasak. Perghhhh sedap tak terkata. Masakan ni dialah yang memasaknya. Kalau tak salah ni pada raya tahun lepas. Dah nak raya sekali lagi, tahun ni hidangan apa?
Suya tak pernah lupa lagsania yang dibuatnya entah bila tu. Memang sedap. Lebih sedap dari yang kat Pizza Hut tu. Kenalah dengan selera saya. Cik Som, bila nak buat lagi, ajak-ajaklah saya. hehehe
CS, I think andalah yang sememangnya layak menerima anugerah Best Buddies ni. You always lend your ears when I need someone to talk to. Masa I ngantuk tengah drive pun, you layan I. Thanks a lot my friend. May Allah Bless U. Selamat berpuasa dan mendapat berkat daripadanya.
Sincerely yours,
Cikguliz

2 comments:

somuffins said...

CL.. you buat I malu2 kucing n kambing taw. Your words are so, so .. malu aah ... but all the same, tqvm!

Needless to say, you pun selalu layan kehendak I. Kalau gambo yg u tampal i kelihatan 'tak lawo' dari biasa, you OKkan aje ganti dgn yg lain. Appreciate that very much.
Tahun ni tak taulah kalau I serajin dulu tapi kita boleh aje makan kat luor khanz?? BTW, oven yg dah rosak almost setahun, masih komatos. Wa procrastinatelaa CL..

Nor Lezah aka Cikguliz said...

hehehe CS. Oven tu kan, ambik baru jer kat kedai. Lagi pun raya dah nak dekat tu.