Sunday, July 19, 2009

After 15 years....


Today I went to Sri Hartamas - the meeting place. Walaupun tak biasa dengan tempat ini, saya sampai juga lebih kurang pada 12.13 minit tengah hari. hahhaa. Kiranya sayalah orang yang kedua sampai di Vbar Yik Kae. Orang pertama yang sampai ialah Alina Grace Tan. Macam dulu juga Alina ni, periang dan ceria. Next sampailah seorang berbasikal. Siapalah mamat nih. memang tak ingat langsung. Dia perkenalkan diri as Teck Wah @ Shawn Lim. Still sampai sekarang masih tak dapat recall. Did I ever taught u before? Tak lama kami duduk, sampailah Joshana Waris Ali. Sedikit sebanyak saya dapat recall Joshana. We talk and talk, later came David Teh and Benny. Saya ingat wajah David tapi saya tak ingat Benny. So sorry, my memory memang teruk! Harap u all tak ambik hati ya! Then came Amri and Glenda. Later we proceed to The Pelita, makan-makan. Tak lama kemudian, Chong Wai Ling came. Thiam Ker Wei menyusul. Selepas makan, kami lepak di Vbar. Lily Teo pula sampai. Talk and talk, giggle, talk, tengok gambar-gambar lama, exchange ideas bla bla bla, saya pun balik at almost 5 already. Pergh... what a day!

Benny, Wong Yik Kae, Amri, David, and Teck Wah.

Alina Grace Tan, Amri, CL, Chong Wai Ling, Lily Teo, David Teh

Wai Ling and Lily

Wai Ling and Ker Wei

They look the same, don't they?

Thanks to Wong Yik Kae for organizing this gathering. Harap pada masa yang akan datang, lebih ramai yang dapat hadir.

4 comments:

somuffins said...

Seronoknya you all ..
Psst CL, Amri tu bukan the same Amri yang jaringkan 2 gol masa lawan dgn MU tu ke?

CL said...

hah? bukan kot...

marlina johari said...

Assalamualaikum,
Suka tengok blog kak liza ni. Ceria dan berwarna-warni. Teringat masa sama-sama kak liza di ASTAR dulu.

Nor Lezah aka Cikguliz said...

Lina,
Banyak kenangan manis kat Astar. Kalau saya ada kesempatan, saya akan uplod gambar-gambar kat sana. :)