Monday, August 18, 2008

Nostalgia - School Yearbook




Sekarang dah bulan Ogos. Nak habis pun dah. Penerbitan Yearbook masih belum bergerak sedangkan by 15 October, wa mesti siapkan. I have 2 months to finish yearbook. help, help!!!!!! Last week wa dah kerahkan ajk-ajk to work on design. Primary teachers must work faster. i need all the nesessary info. wa harap semua akan berjalan lancar. Mudah-mudahan tiada sesiapa yang demam ke sakit ker... Cuti ni wa akan kerjakan design sebanyak mungkin. i know nadia dah bawak balik Laptop. She works on students' contributions. harap-harap bukak sekolahni banyak yang dah siap. Wa macam panic sikit ni... tapi sabar, harap semua berjalan lancar. Everyday, wa mesti siapkan atleast 2 pages. This year our yearbook ditambah muka surat daripada 180 ke 200 muka surat. Banyak tu. menggembirakan lagi, jumlah muka surat berwarna juga bertambah. Tapi by now, masih tak nampak bayang yearbook lagi. Tu belum CD yearbook. Input masih belum ready.... Tolongggggggggggg ...........


Gambar atas tu, my design untuk muka depan Nostalgia. Ok tak? Ini design pertama. Ada lagi design from my student. Ada panel pemilih yang akan menentukan design mana yang akan menjadi kulit depan Nostalgia.

2 comments:

somuffins said...

How can I contribute? I doakan segala urusan dipermudahkan, insyaallah. Amin

cikguliz said...

Tq CS, doa dan sokongan moral pun dapat melegakan. huhuhuhu