Wednesday, August 20, 2008

Pey Tsyr Won!!!! Congratulations.

Siti normah cuti hari ini, but she called me saying that ada fax datang and ask me to check it because Syamsul told him Pey Tsyr menang pertandingan menulis esei anjuran jabatan pendidikan bahagian swasta. She wanted me to read the fax to her. alamak, forgot to tell pengetua. Tomololah kan...i meant siang... Wah... Lim Pey Tsyr from 5Sc1 menang tempat ketiga. Ekceli wa hantar 5 penyertaan, 3 dari form 5 dan 2 dari form 4. Tak sangka betul, kami ada menang walaupun tempat ketiga tapi ini adalah pencapaian yang tinggi bagi kami yang first time ambik bahagian ni. sekurang-kurangnya ada juga kualiti penulisan pelajar SSB. Yang turut mengambil bahagian ialah Low Yee Mung, Janine How 5Sc1 dan Hannah and Jerlynn dari Tingkatan 4Sc1. Kepada yang tak menang tu jangan lah sedih, dah adat bertanding begitulah... anyway tahniah kepada semua.

Hadiah akan disampaikan pada hari Sabtu 23 Ogos (eh my sister Azie's birthday) di PutraJaya. And yang bestnyer pada malam Sabtu ada dinner di Kl tak ingat tempatnyer. and the Vice-Prricipal said i have to go... so bila wa nak balik kampung ni? Tomorrow (Rabu 20th August) ada Kem Bahasa Melayu the whole day, Thursday nak gi MAHA, Friday night Dinner, Saturday morning and i bet tentu habis tengah hari.. ke Putra Jaya... wah, i think wa kena balik kg petang sabtulah gamaknya.... and what about my yearbook? Today, sepatah haram tak buat.....(buzy with kelas tambahan and preparation kem Bahasa)

Bila ada gambar nanti, wa akan update kat sini. Chow.....good nite.



Di Putera Jaya.



2 comments:

somuffins said...

Tahniah tahniah tahniah.. (CL, apsal wa terasa nak makan 'pie' aje? ahaks)

cikguliz said...

CS, apa kat lu masak pie and ajak wa datang rumah lu? Good idea kan, kan?