Wednesday, August 6, 2008

Happy Birthday to You....



Hari ini sungguh memenatkan. Selepas sahaja makan pagi... wa terus bekerja tanpa henti... pagi kemas kelas, meet encik Azri to plan a class on photography this holiday, preparing relief teachers... ramai yang tak ada hari ini. but worst, ada guru yang mengamuk tak nak buat relief kerana kononnya ada guru yang ada 3 periods tapi tak dapat relief.But i think i know cikgutu tujukan kat siapa, but i think dia pun tak wajarlah berbuat begitu, marah-marah dan returned the slip. But somehow the teacher yang dia marah-marah tu patut sedar juga kenapa dia dimarah, and do something about it. Wa tak suker lah, kerja dalam suasana yang tegang... wa suker kerja happy-happy, buat tempat kerja macam rumah sendiri... after all almost one full day duk kat sekolah... like today, wa buat kerja yang orang tak suruh, but because i like it, i don't mind doing it walaupun kerjatu remeh dan mengambil masa. Wa siapkan carta organisasi sekolah menengah.Seronok bila dah siap. petang wa pergi IKEA beli frame gambar. habis dekat 400 hengget. Mana wa nak claim duit ni ya? Tadi Siti Normah dah marah, sebab wabelanja dulu baru nak claim.Patutnya wa minta duit dulu ikut bajet, tapi wa ni tak rajin tulis memo mintak duit, camner...so gunalah duit sendiri dulu baru claim. Lepastu wa pergi Jaya Jusco, wa beli photo paper and DVD rw. Pastu baru beli hadiah birthday Normah...heheheh sorylah lambat.

Saturday, sekolah wa buat Open Day... a promosi to sell our sevice. Datanglah reramai ke sekolah wa. Oleh hal yang demikian, kami guru dan staf semuanya sibuk. Wa seperti biasa ditugaskan untukmengambil gambar. Azrul dan Kishore akan tolong wa untuk ambil video. Ahli kelab fotografi akan ambil gambar-gambar. wa, hehehe ronda sini sana....

Tomorrow and the day after,is our final preparation. Wa harap galeri wa akan siap esok. Wa plan to stay sampai malam. harap kaki wa tak lenguh macam hari ini.

1 comment:

somuffins said...

nak hadiaaah gak.. nak,nak, naaaak..